Brazilsko sveučilište kupilo 2.000 vibratora

Sveucilište iz Brazila na meti je istražitelja nakon što je otkriveno da je vladina sredstva namijenjena za edukaciju potrošilo na kupnju vibratora i umjetnih vagina. Neobicna kupovina otkrivena je tijekom provjere jedne od narudžbi koje je obavilo osoblje Sveucilišta savezne države Piaui na sjeveroistoku Brazila.


Uz gumene penise u cetiri razlicita oblika, sveucilište je narucilo 1.500 lažnih dojki u tri razlicite velicine te 500 silikonskih vagina.

Prema osoblju fakulteta, sporni su predmeti bili nužni za edukaciju studenata medicine kako bi im se demonstrirao nacin prenošenja spolnih bolesti. Takva bi isprika možda i bila uvjerljiva da na cijelom sveucilištu studira više od 40-ak budućih lijecnika.

Policijski istražitelji sumnjaju da su upravitelji sveucilišta koristili državni novac kako bi kupovali predmete koje su kasnije preprodavali, prenosi tportal.hr. Pritom se nisu zadržali iskljucivo na seksualnim pomagalima, pa su za 28.000 studenata kupili ukupno 400.000 stolaca.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …