9 pm: Projekt koji puca na veliko nastao u maloj sobi u 6. paviljonu

9pm

Možda već birate svoje izlaske preko 9pm.hr usluge ili ste vidjeli njihove reklame na plazmama u Roku&Akademiji. No jeste li znali da su cijeli projekt bez icije pomoći napravili decki sa Save?

Marko Strizić, Petar Šimić i Mario Žderić prošle su akademske godine zapoceli projekt 9pm u sobi 35 u 6. paviljonu. Ovih dana 9pm je lansiran i dostupan je svim korisnicima.

Ako se nekim slucajem niste susreli s 9pm uslugom – ne znamo što cekate 🙂 Brzo na www.9pm.hr i pronađite što vam Zagreb pruža od noćnih izlazaka! Možda uhvatite i neku besplatnu kartu za Novu godinu u Roku&Akademiji 😉 Ako niste fan neke vrste glazbe, jednim klikom ćete sve takve klubove maknuti s prikaza. Ako niste pri novcima i želite vidjeti samo evente s besplatnim upadom – i to vam je omogućeno na 9pm-u!

Zaboravite svoje Facebook profile zatrpane pozivima na evente koji vas niti ne zanimaju. Dođite na 9pm upravo kada se tulum u sobi bliži kraju (odnosno kada zaštitari dođu 😉 i provjerite koji klub vam nudi pića po akcijskim cijenama.

Brzi savjet: provjerite 9pm.hr i prije, možda na kraju tuluma više nećete biti u stanju tipkati 🙂

Ponosan si vlasnik iPhonea? Onda preuzmi besplatnu 9pm aplikaciju tako da sve zagrebacke evente nosiš u džepu. Ako netko pita “Gdje ćemo veceras van?” ti ćeš prvi znati odgovor.

9pmiphone

Ako vam se sve ovo sviđa obavezno nas lajkajte na www.facebook/9pm.hr, ostavite svoje prijedloge kako poboljšati našu stranicu ili iPhone aplikaciju i pratite novosti vezane uz 9pm.hr.

Android aplikacija je trenutno u razvoju i nastojat ćemo je lansirati što prije (nadamo se u veljaci 2012.).

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …