Veliki studentski party – ISPIT’ POSLIJE ISPITA

Ispitni rokovi su pri kraju i vjerujemo da je svima „puna kapa“ druženja s knjigom. Prije nego krenu nove studentske muke – upisi, čekanja u redu ispred referade, predavanja, seminari, vježbe, posjeti NSB-u i knjižnicama na fakultetu, potrebno je glavu odmoriti i malo na to sve zaboraviti.

Zato pozivamo sve na veliki studentski party ISPIT’ POSLIJE ISPITA koji će se održati 01.03. u Klubu Hangar.
Iza ovog studentskog eventa stoji ekipa iz Gaudeamusa. Za sve one koji nisu upoznati s našim djelovanjem, Gaudeamus je studentska organizacija koju su osnovali mladi ambiciozni ljudi kojima je primarni cilj okupiti kolege studente na jednom mjestu nakon mukotrpnih ispitnih rokova.
Na party su pozvani svi studenti – redovni i izvanredni – koji su položili sve ispite, ili pak dio ispita, a možda i nijedan. Nama je svejedno, jer ovaj ispit sigurno prolazite!
Za zabavu će biti zadužena dva DJ-a koji će puštati „sve nenarodno što slušaju studenti“.
Osim dobre mjuze, pripremili smo i „Natjecanje u ispijanju“ na koje možete prijaviti najveće kronere u ekipi pa da vidimo koja će ekipa odnijeti titulu diplomiranih alkoholičara.

 

16708572_1264664936922217_1467506621994117055_n
Kako su nam rekle od organizatorica Ivana Dragozet i Martina Kozić za pobjednike je osigurana nagrada – poklon paket HANGOVER KIT BACKPACK (koji će im zasigurno koristiti sutradan). Svi oni koji su spremni „olešiti“ se na party-ju mogu naručiti svoj primjerak online na www.hangoverkit.eu, a uz kupone koji će se dijeliti mogu ostvariti i 30% popusta koje poklanjaju Gaudeamus i Hangout Croatia.
U ovom projektu ne sudjelujemo samo mi organizatori, već nam je želja od početka uključiti što više studenata, studentskih udruga, organizacija, brendova i slično.
Svi zainteresirani mogu se uključiti i u nagradnu igru, koja će biti objavljena na FB stranici Gaudeamusa u kojoj će se dijeliti unikatni omoti za indekse by BUBU design (ne zaboravite upisati kolegij: ISPIT’ POSLIJE ISPITA #sigurnoprolaziš).
Karte se mogu u pretprodaji nabaviti kod ovlaštenih promotora po cijeni od 20 kn ili u „kancelariji“ u 11. paviljonu u sobi 333 – radno vrijeme: 09-23 ili na dan eventa u Klubu Hangar po cijeni od 30 kn.
Mi smo te pozvali, a na tebi je da odlučiš. Ustati ili odustati. Ispiti ili ispiti.

Provjeri ovo!

ZBA_generacija 2016 (2)

Kreće drugi ciklus programa Zaba Banking Academy

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, Zagrebačka banka pokreće i drugi ciklus Zaba Banking Academy – ...