13. HERCEGOVAČKI MALONOGOMETNI KUP by ZKHS – prijave u tijeku!

Zavicajni klub hercegovackih studenata i ove godine organizira tradicionalni,

13. HERCEGOVAČKI MALONOGOMETNI KUP!


Tradicija koja traje već više od jednog desetljeća, brojne prijavljene ekipe, uzbudljive utakmice, studentsko druženje i, naravno, atraktivan nagradni fond ucinili su ovaj turnir prepoznatljivim u Zagrebu.

Izdanje za 2012. igrat će se u zatvorenom prostoru, na vrhunski opremljenim terenima Nogometnog centra Šalata u 1. paviljonu Zagrebackog velesajma. Podloga je travnata, a o velicini lopte za igru odlucit će se na ždrijebu neposredno uoci pocetka turnira.

Pocetak Kupa je u subotu, 26. svibnja. Igra se po futsal-sustavu “4+1” koji je veliku popularnost doživio pocetkom ove godine tijekom Europskog prvenstva u Splitu i Zagrebu. Kotizacija po momcadi je 500 kuna, a prijaviti se smije najviše 12 igraca.

Nagradni fond i ove je godine vrlo bogat, cak 7.000 kuna bit će raspodijeljeno prvim trima momcadima, uz pehare i medalje! Prvoplasirana ekipa dobit će 4.000 kuna, drugoplasirana 2.000, a trećeplasirana momcad 1.000 kuna.

Za više informacija i prijave obratite se na broj mobitela 092/2133-393 (Tomislav) kao i na službenom facebook eventu.

vaš ZKHS
facebook.com/zkhs.hr

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …