SKANDALOZNO: Pijani studenti se u Savskoj slikali s ljamom koju su prethodno ukrali iz cirkusa

Ljama

Nesvakidašnji prizor mogao se vidjeti prošlu noć na ulicama Zagreba. Nekolicina vidno pijanih studenata, za koje saznajemo da dolaze iz Slavonije, Dalmacije, Hercegovine, Zagorja i Like, kroz grad je na uzici vodilo, ni više ni manje, nego iz cirkusa ukradenu ljamu! U prilog tome idu i slike koje smo uspjeli dobiti od izvora bliskog dotičnim studentima. Snimljeni video je, nažalost, izbrisan s youtube-a.

Ljama2

Ljama, koju su za potrebe šetnje nazvali Lujo, nije stvarala veće probleme studentima – vodičima. Čak se rado slikala i pozirala kod tramvajske stanice “Vjesnik”, upravo onako kako to čine djevojke u kupatilu ispred ogledala. Sve informacije koje imamo upućuju na to da je “službeni fotograf” ovog nemilog događaja student Srbin iz Vojvodine.

Kako neslužbeno saznajemo, zebra iz cirkusa, koju su prvotno htjeli povesti, nije htjela ići u pustolovinu, pa su pijani studenti uzeli ljamu, što se na kraju pokazalo kao pun pogodak.

Ljama3

Nekoliko sati lude zabave, slikanja i zafrkancije prekinuo je kontrolor, koji je zaustavio tramvaj u kojem se vozila vesela družina, pošto je ljama negdje zagubila svoju tramvajsku kartu. Vidno ožalošćeni, pijani studenti nastavili su se daje voziti s kupljenom i otkucanom kartom, dok je ljama ostala na tramvajskoj stanici, prepirući se i dokazujući kako nema osobnu iskaznicu i kako joj ne može pisati kaznu od 1000 kuna. Je li ljama dobila kaznu za vožnju bez karte, nismo uspjeli saznati. Ali, s obzirom da je punoljetna, ljama može raditi što god želi, pa i voziti se bez karte tramvajem.

Ljama4

Za kraj, savjetujemo svim ostalim studentima da ne kradu životinje iz cirkusa.

Napomena: Sve je ovo jedna mala šala, i ne treba je shvaćati ozbiljno. Slike ovog događaja uslikane su negdje u Francuskoj, ali nekako mislimo da nismo ni mi daleko od ovoga. 😛

(www.esava.info)

Provjeri ovo!

Ono kad imate peto predavanje u danu

Ako ste legli ste prošlu noć malo kasnije, ustali ujutro u 7 sati, prvo predavanje …