Zabava&Info

Svi mi studenti vrlo dobro znamo da je studentski život više od samog pohađanja fakulteta. Ako ćemo biti u potpunosti iskreni, kad vas netko priupita “Na što ti misliš kada kažeš studentski život“, dio vezan za pohađanje nastave i polaganje ispita će nam svima zadnji pasti na pamet. Stoga se ove stranice odnose na onaj drugi dio koji nam tako rado padne na pamet – zabava 🙂

Ukratko da vam pojasnimo što ovdje sve možete naći – sekcija “Zabava&Info” je podijeljena u dvije kategorije: Gdje danas i Kruha i igara. S obzirom da se cesto i sami pitamo “di ćemo danas”, odlucili smo informirati citatelje o najnovijim događanjima u gradu Zagrebu. Obnavljat ćemo sadržaj na tjednoj bazi, a sastojat će se od zabavne, sportske i kulturne ponude – za svakoga ponešto. Za razliku od Gdje danas cija je svrha informirati vas, kategorija Kruha i igara je ovdje prvenstveno kako bi kvalitetno “ubila vrijeme” – tamo će se naći recenzije najnovijih filmova u hrvatskim kinima, smiješne slike, jedan vrlo zanimljiv show s Youtubea koji obrađuje najgledanije filmove, interesantni video isjecci govora s TED konferencija i sl. 

Mi iz esava.info teama više od svega volimo konstruktivne kritike,stoga vas molimo da ako imate bilo kakav komentar na sadržaj (kritiku, ideju, savjet) nam se slobodno obratite putem e-maila, Facebooka, Twittera ili foruma. U nastavku slijede linkovi na sadržaje:

Gdje danas

Kruha i igara

Provjeri ovo!

Studentcuts

Program prvog dana Studentcuts festivala u S.D. Stjepan Radić

Kao što smo već najavili prethodnih dana, 14. i 15. svibnja Studentski dom „Stjepan Radić“ na …