WORLD IN THE CITY // AIESEC

”World in the city” je projekt koji se održava organizaciji studentske međunarodne udruge AIESEC. Projekt se već jednom uspješno realizirao u Zagrebuna ljeto ove godine sa ”Polyglotte Instututom” kao partnerom te su ga zbog toga članovi AIESEC-a Zagreb odlučili ponoviti. Projekt traje 5 tjedana, počinje dolaskom stranih praktikanata-volontera koji će učiti sve zainteresirane svoj jezik i kulturu.

Mjesto održavanja tečajeva je I. Gimnazija Zagreb, Avenija Dubrovnik 36, 10010 Zagreb, a radionice će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom. Cijena jezika je 120 kuna te sudionici mogu izabrati jedan ili više jezika i željenu razinu. To mogu biti: početni, napredni ili konverzacijski tečajevi engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog, španjolskog, portugalskog i ruskog jezika.

aisece

 

 

Sve tečajeve održavaju izvorni ili vrlo iskusni govornici sa različitih strana svijeta. Prije početka tečajeva bila je postavljena anketa su te mnogi odgovorili da bi htjeli učiti upravo jezike i upravo ti jezici su stavljeni u ponudu. Kroz projekt “World in the City” AIESEC je stvorio sustavni obrazovni program prilagođen sudionicima svih dobnih skupina, ovisno o već stečenom predznanju stranog jezika. Tijekom razdoblja od 5 tjedana, sudionici će imati priliku dobiti konkretno znanje i razviti svoje komunikacijske vještine kroz interaktivni rad sa stranim studentima volonterima.

Kroz jezične radionice polaznici će dobiti priliku da uče o različitim kulturama, povećati samopouzdanje, postati svjesniji sebe i društva, te postati konkurentniji na tržištu rada.Projekt će početi 18.01.2016. godine, a svi stranipraktikanati volonteri će biti pripremljeni od strane profesora stranih jezika i imati sve materijale potrebe sudionicima za učenje odabranog jezika. Na početku i na kraju tečajeva sudionici dobivaju anketu kako bi ocjenili zadovoljstvo tečajem, praktikantom, materijalima i samim iskustvom. Svi zainteresirani se još uvijek mogu prijaviti na linku: http://bit.ly/WorldintheCity

 

Provjeri ovo!

NZS Vol 21 facebook II

Najdraži studentski utorak  – Noć zagorskih studenata vol.21

Noć zagorskih studenata, poznata kao noć zabave, druženja, upoznavanja novih ljudi, ali i promoviranja zagorskih ...