”Santa sending S.O.S.”

                                                                                                           Hrvatska Studentska Asocijacija

 

U petak se u klubu Moon održava humanitarni božićni tulum ”Santa sending S.O.S.”

Čast nam je obavijestiti Vas da će se ovog petka, 18. prosinca 2015., održati humanitarni božićni tulum ”Santa sending S.O.S.”, u organizaciji udruge Hrvatska Studentska Asocijacija (HSA), uz potporu Heineken Hrvatska.  Riječ je o dugogodišnjem projektu udruge HSA, koji se svake godine održava u predbožićnom razdoblju.

Cilj projekta je,kroz održavanje tuluma i popratne humanitarne akcije, prikupiti dobrovoljne donacije, a zatim, sav prihod darovati djeci iz zagrebačkih domova. Ulaznice za ovogodišnji humanitarni tulum dijelit će se na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu. Ostavljanjem dobrovoljnog priloga, studenti i ostali uzvanici, sudjelovat će u humanitarnoj akciji, a sav skupljeni prihod bit će darovan Dječjem domu A. G. Matoš u Zagrebu.

Dječji dom A.G. Matoš djeluje od 1945. godine, a zbrinjava 55 djece u dobi 7-18 godina.  Cilj im stvoriti visoko humano okruženje za rast i razvoj djece i mladih. Ovaj dječji dom želi osigurati najbolju skrb za svoje štićenike, a ona uključujerazne glazbene, sportske, kompjuterske, likovne i mnoge druge radionoce i sadržaje.

 

Organizacijom ovakvog događaja, udruga HSA želi potaknuti na solidarnosti među studentima i želju za pomaganjem onih koji su manji, krhkiji i trebaju našu pažnju i pomoć. Poruka projekta ”Santa sending S.O.S.” je učiniti nadolazeći Božić ljepšim za one kojima to nije svakodnevno omogućeno.Humanitarni božićni tulum počinje u 23 sata u zagrebačkom klubu Moon, na adresi Savska cesta 30.

 

 

Provjeri ovo!

NZS Vol 21 facebook II

Najdraži studentski utorak  – Noć zagorskih studenata vol.21

Noć zagorskih studenata, poznata kao noć zabave, druženja, upoznavanja novih ljudi, ali i promoviranja zagorskih ...