O portalu

Lijep pozdrav svim našim citateljima i sustanarima,

kao što ste vjerojatno i već primjetili, na Savi posljednjih dana kruže novi plakati i leci koji do sada nisu bili viđeni. Neki od vas su ih ignorirali dok oni koji ovo sada citaju vjerojatno nisu mogli odoljeti i zaviriti što se to krije iza internet stranice www.esava.info.  U nastavku ćemo vam ukratko objasniti tko smo i što smo i zašto uopće postojimo.

Što je esava.info?

Esava.info je prvi neovisni informativni internet portal posvećen studentskom domu Stjepan Radić, popularno zvanom ”Sava”. Vode ga i ažuriraju vaši sustanari u želji da vas upoznaju i informiraju o svim novostima u i oko našeg doma. Esava.info je samostalna inicijativa nekoliko studenata koji su uložili vlastiti trud, vrijeme i novac s ciljem veće informiranosti svih stanara doma. Svacije je pravo biti informiran, a pogotovo o stvarima koje se događaju u vašem dvorištu. Mi smo tu da prikupljamo pitanja i odgovore na ista.

Što mogu saznati na esava.info?

Mnogo toga! U nastavku ćemo vas ukratko provesti kroz sadržaj stranice putem kojeg ćete se upoznati s našim radom.

Novosti – informacije vezane uz događanja u studentskom domu.
Menza – redovno i dnevno ćemo ažurirati dnevne menije u naša dva restorana, tako da ćete odmah izjutra znati što vas ceka za rucak i veceru.
Gdje danas? – kulturna, sportska i zabavna ponuda Zagreba je velika. Mi izdvajamo najzanimljivija i najaktualnija događanja te ih dnevno preporucujemo našim stanarima. S nama neće propustiti niti jedan važan događaj.
Vi pitate – imate pitanja za upravitelja, ljude iz SC-a ili neke druge licnosti? Mi imamo odgovor. Svaki tjedan ćemo imati intervju s gostom koji je od interesa za naše stanare. Vaša pitanja će biti prosljeđena istima tako da više nećete ostati bez odgovora.
Zabava&info – nagradne igre, filmske preporuke i ostali šaljivi sadržaji su tu da izazovu osmijeh na vašem licu. Nadamo se da ćemo u tome uspjeti.
Tržnica – kupujete, tražite, nudite? Onda je tržnica idealno mjesto za vas. Pošaljite vaše oglase na naš mail i u najkraćem roku će biti objavljeni na našem internet portalu.
Kolumne – mjesto za naše price. Ukljuci se i ti! 

Je li esava.info dio SC-a?

Kao što je već receno na samome pocetku, esava.info je neovisan i samostalan internet portal. Ne nalazimo se pod okriljem bilo koje organizacije ili ustanove, tako da možete biti sigurni da naši clanci neće biti pod utjecajem bilo koje druge strane. Iznosimo samo pravu i istinitu stranu price.

Mogu li se i ja ukljuciti u rad ?

Svakako! Svi studenti koji su zainteresirani za rad su dobrodošli. S vremenom će se sadržaj portala širiti što će omogućiti i prijem sustanara koji su zainteresirani za rad. Za pocetak se možete svojim radovima ukljuciti u pisanje kolumni, gdje ćemo objavljivati one najbolje. Jednostavno nam se obratite na mail i uskoro možemo uspostaviti suradnju!

Nadamo se da smo vas u ovom kratkom uvodu uspjeli upoznati sa sadržajem stranice. Ocekujemo vas svakim novim danom!

Ugodno surfanje želi vam vaš esava.info team

Provjeri ovo!

Studentcuts

Program prvog dana Studentcuts festivala u S.D. Stjepan Radić

Kao što smo već najavili prethodnih dana, 14. i 15. svibnja Studentski dom „Stjepan Radić“ na …