Najdraži studentski utorak  – Noć zagorskih studenata vol.21

Noć zagorskih studenata, poznata kao noć zabave, druženja, upoznavanja novih ljudi, ali i promoviranja zagorskih običaja u Zagrebu i šire, i ovaj puta želi okupiti sve Zagorke, Zagorce i  one željne dobrog provoda na jednom mjestu. Tijekom deset godina, Noć zagorskih studenata postala  je senzacija utorkom te ju je do sada posjetilo više od 24 000 ljudi.

NZS Vol 21 facebook II

Kao i svaki put do sada, Udruga zagorskih studenata pripremila je vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski, ali i bilo koji drugi, student. Početak novog semestra prava je prilika za izlazak s društom i zabavu prije no što nas zatrpaju brojne obaveze. Zato, u kalendarima zaokružite 06.03.2018., kada vas, na već poznatoj lokaciji, club Roko, očekuje nezaboravna noć.

 

Za glazbenu podlogu pobrinut će se vrhunski Grupa Desperado  i Kontra band, a sve prisutne u pauzama će zabavljati DJ MarcoLucca. Dočekat će Vas i službeni fotograf  Nightlife photo by GOXMAG. Uz to, čeka Vas i piće dobrodošlice te pristupačne cijene pića u clubu. Svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 20 kuna u pretprodaji u  Studentskom centru u Savskoj te Studentskom domu Stjepan Radić, a na dan Noći na ulazu po cijeni od 30 kuna.

Udruga poziva sve Zagorke, Zagorce i ostale željne dobre zabave da 6. ožujka (utorak) dođu u Roko te  se dobro zabave i učine 21. Noć zagorskih studenata najboljom do sad! Više detalja saznajte na Facebook event.

 

Nagradna igra!

Budući da su Zagorci veseli ljudi koji većinu poslova vole obavljati uz glazbenu podlogu, nerijetko zagorskih skladbi i popevki, također nijedan veći događaj ili fešta ne mogu proći bez jednog pravog domaćeg „štimunga“, osmislili smo ovu nagradnu igru za vjerne slušatelje prave zagorske glazbe.  Sudjeluj u nagradnoj igri i osvoji 3 karte za NZS, NZS-naočale, litru vina i vodu! Sve što trebaš napraviti jest u komentaru ispod objave na našoj Facebook stranici staviti link na zagorsku pjesmu koja ti je najviše prirasla srcu, smatraš je najveselijom, prigodnom za svaku feštu ili pak najsmješnijom. Također, označi pajdaše i pajdašice s kojima bi si na tu pesmu rado zatancal ili zapopeval. Lajkove skupljajte do nedjelje, 04.03., u 20:30h. Sretno i vidimo se na NZS!

 

Provjeri ovo!

Slavonska noc

Slatka djevojka dolazi na Slavonsku noć

Tamburaški sastav Kas zabavljat će okupljene na Slavonskoj noći u petak, 10. ožujka, u zagrebačkom ...