Najbolji utorak u godini – Noć zagorskih studenata vol.16

 

Najveći zagorski blagdan ponovno se slavi u Zagrebu!

Noć zagorskih studenata, poznata kao noć zabave, druženja, upoznavanja novih ljudi, ali i promoviranja zagorskih običaja u Zagrebu i šire, nakon ispitnih rokova i učenja želi okupiti sve Zagorke, Zagorce i  one željne dobrog provoda. Tijekom osam godina Noć zagorskih postala  je senzacija utorkom jer ju je do sada posjetilo više od 20 000 ljudi.

Kao i svaki put do sada, Udruga zagorskih studenata pripremila je vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student i to 10.11.2015. u novouređenom clubu Roko.

Za glazbenu podlogu pobrinuti će se odličan zagorski bend Zvuci Zagorja  i Tamburaški sastav DELIRIJ, a sve prisutne će u pauzama zabavljati DJ Mark. Dočekati će Vas i službeni fotograf: nightlifephotoby GOXMAG.

zagorska

Uz to Vas čeka i piće dobrodošlice te pristupačne  cijene pića u clubu.  Svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 20 kuna u pretprodaji u klubu Roku i Studentskom centru, a na dan Noći na ulazu po cijeni od 30 kuna.

Udruga poziva sve Zagorke, Zagorce i ostale željne dobre zabave da 10. studenog dođu u Roko te uz odličnu glazbu i domaće ljude dočekaju i proslave blagdan Sv. Martina do ranih jutarnjih sati! Više detalja saznajte na Facebookevent.

 

Nagradna igra

Slika osvaja tisuću lajkova – zalijepi na zid Facebookeventa sliku s neke od prethodnih NZS-a i skupljaj lajkove. Slika koja skupi najviše lajkova osvaja 3 karte + litru vina i vodu.U ponedjeljak (09.11.2015.) – 23:59h zbrajamo lajkoveJ

Provjeri ovo!

NZS Vol 21 facebook II

Najdraži studentski utorak  – Noć zagorskih studenata vol.21

Noć zagorskih studenata, poznata kao noć zabave, druženja, upoznavanja novih ljudi, ali i promoviranja zagorskih ...