Fantasy bra by Victoria’s Secret

grudnjaci  Da su dijamanti najbolji ženini prijatelji najbolje pokazuju prekrasni milijune vrijednigrudnjaci modne kuće Victoria’s Secret.  Šesnaest ocaravajućih grudnjaka krasilo je grudi najljepših žena na svijetu. Izrada grudnjaka traje mjesecima, izrađuje ih cijeli tim, a izgled osmišljavaju najprestižnije dizajnerske kuće. Claudia, Tyra, Karolina, Heidi, Giselle, Adriana, samo su neke od  anđelica  koje je Victoria’s Secret odabrao kao svoje Fantasy Bra miljenice na spektakularnim revijama. Kako je sve to izgledalo? Pogledajte slike jer stvarno vrijede tisuću rijeci. 
Million Dollar Miracle Bra (1996)

 

grudnjaci1

Sve je zapocelo 1996. godine kada je napravljen prvi Fantasy Bra, a zvao se  „Million Dollar Miracle Bra”. Brojni dijamanti i razlicito poludrago kamenje ono je što ovaj grudnjak cini doista posebnim i ujedno vrijednim milijun dolara, a nosila ga je tada planetarno popularna Claudia Schiffer.


Diamond Dream Bra (1997)


               grudnjaci2

Nakon Claudije, 1997. godine bijeli grudnjak optocen dijamantima  u vrijednosti od tri milijuna dolara s ponosom je predstavila Tyra Banks, americka manekenka  koja je dugi niz godina bila jedno od zaštitnih lica Victoria’s Secret-a. 


Dream Angel Fantasy Bra (1998)


grudnjaci3

Sretnica koja je 1998. godine imala cast nositi grudnjak vrijedan cak pet milijuna dolara bila je Čehinja Daniela Pestova.

 

Millenium Bra (1999)


grudnjaci4

Prekrasna plava verzija Fantasy Bra osvanula je 1999. godine na grudima još jedne Njemice. Ovaj puta Heidi Klum  predstavila je cak deset milijuna dolara vrijedan VS komplet.


Red Hot Fantasy Bra/Panties (2000)
 

grudnjaci5

Ova petnaest milijuna dolara vrijedna kreacija ušla je 2000. godine u Guinessovu knjigu rekorda kao najskuplji komplet donjeg rublja. Izrađen je od crvenog  satena i ukrašen sa tisuću dragih kamencića i tajlandskih rubina, savršeno je ukrasio tijelo najbolje plaćenog modela Giselle Bϋndchen.


Heavenly Star Bra (2001)


grudnjaci6

Po drugi puta na tijelu Heidi Klum, a Victorias’s Secret lansira najskuplji grudnjak u dosadašnjoj Fantasy Bra kolekciji. Ukrašen sa cak tisuću i dvjesto safira i devedeset karatnim dijamantom postigao je urnebesnu cijenu od dvanaest i pol milijuna dolara. Grudnjak je dizajnirala modna kuća Mouawad.
 

Star of Victoria Fantasy Bra (2002)


grudnjaci7

Karolina Kurkova i deset milijuna dolara vrijedan grudnjak obilježili su reviju VS-a 2002. godine. Star of Victoria Fantasy Bra ukrašen je prekrasnim  ružama od rubina i smaragdnim listićima. 

 

Very Sexy Fantasy Bra (2003)


grudnjaci8

Da je Heidi Klum doista prava muza Victoria’s Secreta  postalo je jasno 2003. godine kada je cak treći puta nosila skupocjeni Fantasy Bra. Posebnost ovog jedanaest milijuna dolara vrijednog grudnjaka je sedamdeset karatni dijamant, drugi po velicini u svijetu.


Heavenly “70” Fantasy Bra (2004)


grudnjaci9

Dvjesto sedamdeset i pet sati rada bilo je potrebno da se stvori ovaj predivan  grudnjak koji je po drugi puta predstavila Tyra Banks. Vrijedan deset milijuna dolara, svoju posebnost skriva u sedamdeset karatnom dijamantu u sredini grudnjaka. 
 

Sexy Splendor Fantasy Bra (2005)


 grudnjaci10

Fantasy Bra vrijedan vrtoglavih dvanaest i pol milijuna dolara po drugi je puta osvanuo na tijelu brazilskog modela Giselle Bϋndchen. Posebnost? Dijamanti, rubini i osamnaest karatno bijelo zlato. Čarolija!
 

Hearts on Fire Diamond Fantasy Bra (2006)


grudnjaci11

Ovaj model VS grudnjaka optocen je  sa dvije tisuće malih dijamanata, dok se u sredini nalazi deset karatni dijamant. Grudnjak „težak“  šest i pol milijuna dolara nosila je po drugi puta ceška manekenka Karolina Kurkova.  

 

Holiday Fantasy Bra (2007)


grudnjaci12

 

Selita  Ebanks ponosno je predstavila ovu  „božićnu“ verziju grudnjaka na reviji 2007. godine. Vrijedan cetiri i pol milijuna dolara, ukrašen  zelenim dijamantima, žutim safirima te rubinima, nastao je u suradnji sa modnom kućom Mouawad. Zanimljivo je da komplet osim grudnjaka i gaćica ukljucuje i podvezicu, ukras za kosu te narukvicu.  

Black Diamond Fantasy Miracle Bra (2008)


grudnjaci13

Brazilskom supermodelu Adriani Limi pripala je 2008. godine cast nositi VS grudnjak u vrijednosti od pet milijuna dolara.  Remek djelo poznatog draguljara Martina Katz-a ukrašeno je sa trideset i cetiri rubina, tri tisuće crnih dijamanata te draguljima. Ipak najljepši dio ovog prekrasnog Fantasy Bra  dva su središnja crna dijamanta po kojima je  i grudnjak dobio ime Black Diamond.

Harlequin Fantasy Bra (2009)


grudnjaci14

Marisa Miller odabrana je 2009. godine  među gardom supermodela da nosi cuveni Fantasy grudnjak. Vrijednost grudnjaka protkanog s tri vrste dijamanata koji romboidnim uzorkom podsjeća na harlekinov kostim, materijalom na damske halje, a dimenzijama na viteški oklop, procjenjuje se na tri milijuna dolara. Osim toga  grudnjak  je ukrašen srcolikim  šesnaest karatnim  dijamantom. Harlequin je izrađen u suradnji sa talijanskom dizajnerskom kućom Damiani, a za njegovu izradu trebalo je 800 radnih sati. 

Bombshell Fantasy Bra (2010)


grudnjaci15

 Samo nekoliko mjeseci nakon poroda, na VS reviju vratila se prekrasna  VS anđelica Adriana Lima i drugi puta  svoje grudi ukrasila dijamantima u vrijednosti od dva milijuna dolara. Model nazvan Bombshell cini šezdeset karatni bijeli dijamanti i safiri postavljeni u oblik suncevih zraka. Prekrasan dizajn grudnjaka i ovog je puta osmislila dizajnerska kuća Damiani.  

Treasure Fantasy Bra (2011)


grudnjaci16

Supruga Orlanda Bloomea, manekenka Miranda Kerr imala je cast nositi najnoviji grudnjak Fantasy Bra kolekcije na ovogodišnjoj spektakularnoj reviji u New York-u.  Predstavljen je u sekciji koja je anđelice pretvorila u sexy morske sirene. Tirkizan, ukrašen sa tri tisuće i cetiristo svjetlucavih kamencića, među kojima su bijeli i žuti dijamanti te biseri. Središnji ukras na grudnjaku sastoji se od dva osam karatna bijela dijamanta te dva cetrnaest karatna žuta dijamanta.Najljepši? Teško se odluciti. Unatoc tome što im je vrijednost iz godine u godinu padala, te tako sa dvanaest i pol milijuna dolara došla na tek dva i pol, Fantasy Bra i dalje je jedan od najvećih as-eva Victoria’s Secreta.

Zanimljivo je kako do sada nijedan grudnjak iz ove ocaravajuće kolekcije nije kupljen. Iako bi ih svaka žena zasigurno htjela nositi, zasad su, cini se, rezervirani  samo za božanstvene Victoria’s Secret anđelice.  

Pitamo se kakav će model lansirati iduće 2012. godine i koji će ga anđeo predstaviti. Navijamo za Alessandru ili Doutzen, iskusne Viktorijine anđele. Hm, ili možda prekrasnu mladu Candice koja je ove godine otvorila reviju u New Yorku?

U svakom slucaju ne sumnjamo da će nas opet oduševiti. J

Više o ovogodišnjoj Victora’s Secret reviji  pišemo vam uskoro. 


Foto:
vsholic.com
justjared.buzznet.com
google.com
 
Marina&Marina

Provjeri ovo!

Studentcuts

Program prvog dana Studentcuts festivala u S.D. Stjepan Radić

Kao što smo već najavili prethodnih dana, 14. i 15. svibnja Studentski dom „Stjepan Radić“ na …