Exclusive fashion editorial

Exclusive Fashion editorial


by Marina&Marina


Esava Fashion Report i dvije Marine. Tako je sve pocelo.

Pisale smo redovno i pokušavale biti što zanimljivije. Inspirirali su nas najveći svjetski i domaći eventi, revije, odjeća, moda i lifestyle. Bile smo zadovoljne i ponosne što nas pratite i citate svaku našu objavu.

No, onda je jedan dan sve promijenio. Donio nam je nevjerojatnu ideju. Istog trenutka u potpunosti smo se posvetile njenom ostvarivanju jer smo znale da će nas odvesti u stvaranje neceg atraktivnog i nikad viđenog. Pomaknule smo granice i svojoj kolumni odlucile dati nešto više i puno bolje što će postati senzacionalno za savske studente.

Nova misija Fashion Report-a bila je snimiti modni editorijal cije će zvijezde biti decki i cure koje poznajete i susrećete svaki dan.

marina 2

Da želite nešto takvo bilo nam je jasno cim smo objavile najavu i otvorile svoj mail. Nakon samo dva dana zatrpali ste nas pitanjima, komentarima, prijavama i nije nam bilo nimalo lako izabrati deset lica koja će predstaviti naš prvi editorijal „Ljubav“.

Ipak, morale smo odluciti. Danijela, Ružica, Tena, Jelena, Lucija, Mario, Ivan, Danijel, Zvone i Marijo postali su naši modeli koji će ispricati pricu o ljubavi.

marina3

Njih desetero pripremili smo i obukli u glamurozna odijela i haljine. Pretvorili su se u prave zaljubljene đentlmene i dame te u samom centru Zagreba ponosno kreirali svaki dio ove ljubavne price. Doista, bili su prava atrakcija.

marina4

Atmosfera na setu?

Uzbuđenje, sreća i smijeh pratili su nas cijeli dan dok smo stvarali glamurozne fotografije. Iznenadilo nas je koliko su se svi uživjeli u poziranje i s koliko strpljivosti snimali svaku scenu.

marina5

Mnogi su nas pitali: „Zašto to radite?“ Odgovor je jednostavan. Želimo u svojoj kolumni nešto modno, a toliko svima poznato. Cilj nam je bio, prije svega, dobro se zabaviti, pobjeći od gomile obaveza i družiti se sa starim-novim prijateljima. Da smo ga u potpunosti ostvarili, potvrđuju nam nova iskustva, prijateljstva, silina poziva i friend request-ova. Tko zna, možda je frcnula i neka ljubavna iskrica. J To pitajte modele.

marina6

Posebnost projekta je to što je u potpunosti studentski. Nema etabliranih modela, zvijezda, skupih fotografa i stilista, a ni prestižne dizajnerske kolekcije sa nekog fashion week-a. Dali smo priliku curama i deckima da postanu modeli na jedan dan, predstavili smo prekrasnu studentsku kolekciju haljina, a clanovima tima podijelili uloge urednika, modela, stilista, fotografa i vizažista. Uvjerili smo se da ljubav razlicite ljude spaja. J

marina

Pogledajte fotografije polako i detaljno jer to su vaši cimeri, docimeri, frendovi i frendice s kata, kolege s faksa ili tajne simpatije. Prepoznajete li ih ili vam se cini da ste ih već negdje vidjeli?

Slobodno zumirajte, analizirajte i komentirajte jer oni su sada „Sava celebrity“! J

marina8


FOTOGALERIJU S JOŠ VIŠE SLIKA MOŽETE PROVJERITI OVDJE!

Tim projekta :

Modeli:

Ružica Jazvić, Danijela Markota, Lucija Ražov, Tena Blažić, Jelena Strujić

Marijo Anić – Kremić (Best model Hrvatske 2009.), Zvonimir Stojić, Mario Cazar, Ivan Bogdanić, Danijel Jukić

Glavna urednica: Marina Šlogar

Asistentica urednice: Marina Radin

Fotografije: Jelena Stipović

Obrada fotografija: Toni Laštre i Jelena Stipović

Stilistica: Kristina Ivković

Šminka: Dunja Aurora

Frizure: Petra Dedić i Gabrijela Marković – frizerski studio „Trend“

Snimatelj: Samir Sadović (Eklipse Media)

Modeli su nosili:

Kolekcija haljina: Jelena Holnec i Ines Košmerl (studentice 2. godine modnog dizajna, TTF)

Odijela – Di Caprio (Varteks)

Cipele – Pitarello

Editorijal je snimljen u prostoru Gradske kavane na Trgu bana Jelacića.

Veliko hvala partnerima koji su nam pomogli u ostvarivanju projekta!

reklame

Provjeri ovo!

Studentcuts

Program prvog dana Studentcuts festivala u S.D. Stjepan Radić

Kao što smo već najavili prethodnih dana, 14. i 15. svibnja Studentski dom „Stjepan Radić“ na …