68. dodjela Zlatnih globusa

Zlatni globusi 2012. 

Tko je ocarao, a tko razocarao?


 

Kao i svake godine nakon euforije božićnih praznika, cijeli svijet s nestrpljenjem išcekuje dodjele najprestižnijih  nagrada u svijetu filmske industrije. Naravno, rijec je o noći Oscara i Zlatnih globusa. Datum i nominacije objavljuju se nešto ranije, a ekskluzivne fotografije s crvenih tepiha obiđu svijet u svega nekoliko sati.  

Ove godine datum dodjele Zlatnih globusa bio je 15. sijecnja. Zlatni globus, americka je filmska nagrada  koja se od 1943. dodjeljuje filmskim, a od 1970. i televizijskim uradcima. Prijenos dodjele Zlatnog globusa uglavnom kotira kao  treći na listi najgledanijih showova dodjele nagrada, iza Oscara i Grammyja.  

Iako je rijec o dodjeli nagrada, ova vecer rezervirana je za hollywoodske glumice koje nastoje što bolje izgledati na crvenom tepihu. Kako bi to ostvarile pripremaju se tjednima te angažiraju najbolje stiliste svijeta ne bi li im pomogli uvrstiti ih u kategoriju najbolje odjevenih.  

Nedvojbeno je da su ovih dana stilisti imali pune ruke posla i neumorno pregledavali najbolje kreacije uglednih modnih kuća te pomno birali nakit, frizure te makeup kako bi zvijezdama pripremali outfite koji će oduševiti. 

Evo tko je po našoj procjeni najbolje, a tko najgore odjeven na dodjeli Zlatnih globusa 2012. godine.


Najbolje odjevene:


 

 

Provjeri ovo!

Studentcuts

Program prvog dana Studentcuts festivala u S.D. Stjepan Radić

Kao što smo već najavili prethodnih dana, 14. i 15. svibnja Studentski dom „Stjepan Radić“ na …