…i ON nosi PRADU…

Emancipacija je obicno termin koji vežemo uz žene te njihovu ravnopravnost s muškarcima, kad su u pitanju muško-ženski poslovi. Jesu li se žene izborile za to što su htjele? Rade li žene na gradilištima, rudnicima…Baš i ne. Ali proizašlo je nešto iz te borbe za ravnopravnost. Sve je više muškaraca s pregacom u kuhinji, sa usisivacem i peglom u ruci.

Ne znam za vas drage moje, ali muškarac u kuhinji za mene je sexualno destimulirajući. Tko je mene pitao jesam li za ravnopravnost!? Ja ne bih radila na gradilištu, radije ću peglat. Ta ravnopravnost dovela je do rasta broja muškaraca koje ja nazivam „napola mutiranim pederima“ , a strucni naziv za njih je „metroseksualci“ . Metroseksualac je urbani suvremeni muškarac , koji veliku pažnju daje svome izgledu. Uvijek je našminkan, dotjeran,i pomalo narcisoidan, a ulje na kosi mu je neizbježan detalj. Redovno se depilira i obavezno nosi samo markiranu garderobu.

Stara poslovica kaže da se o ukusima ne raspravlja. Pošto me nitko nije pitao o mišljenju za ili protiv ravnopravnosti onda ću rado raspravit o neukusima. Ne znam jesu li jadniji ti muškarci koji iz dana u dan sve više lice na žene ili su jadnije te žene koje takvi muškarci privuku. Zašto je danas postalo normalno da muškarci idu u solarij, kozmeticke tretmane, da kupuju dnevnu i noćnu kremu, kremu protiv bora, trake za depilaciju…? Pa ja sad vas pitam tko je nametnuo sve to kao nešto normalno? Možda su žene htjele naći sebi ravne u ljepoti pa su (ne)svjesno djelovale na promjene muškarca. Zašto takve jednostavno nisu promijenile svoju sexualnu orijentaciju, s obzirom da ih privlace muškarci nalik na njih same, tj. nalik na žene.
Nazovite me staromodnom i konzervativnom ali slika muškaraca koje ja imam u glavi je bez pregace, roze vestice pudera na licu i PRADA- torbice.

Sava XoXo

Provjeri ovo!

Članak o debljanju part 2.

Zadnji put sam zapoceo svoju pricu o takozvanom ‘debljanju’, i stao a da zapravo i …